Naše vile

Provedite svoje najlepše trenutke u našim vilama. Zimi uživajte u skijanju, sankanju i ostalim zimskim čarolijama a proleće i leto iskoristite za šetnju po prelepoj prirodi koja okružuju vile. Idealno mesto za romatični vikend kao i za porodični odmor.

Vila Marko i Vila Milica su dve prijatne i komforne kuće za smeštaj i odmor na Kopaoniku. Nalaze se u naselju Čajetinska česma na udaljenosti od 3km od samog centra Kopaonika.

Prve goste vile su primile decembra 2009. što je dovoljan pokazatelj o savremenom i modernom smeštaju koji ovde možete pronaći.

Vile raspolažu sa 18 apartmana koje čine 4 studija-apartmana, 10 četvorokrevetnih apartmana i 4 dupleksa.

Svi apartmani su opremljeni potpuno novim nameštajem:

  • francuski kreveti, trosedi na razvlačenje, pojedinačni kreveti
  • kuhinje sa šporetom
  • frižideri
  • trpezarijski stolovi
  • plazma televizori sa Total TV programom
  • hidromasažne tuš kabine
  • komplet posteljine, ćebad i peškiri za svakog gosta

Svim gostima je obezbeđeno parking mesto.

U neposrednoj blizini vila nalaze se restorani u kojima ćete uživati u toploj, domaćoj atmosferi i koji će zadovoljiti sve gurmanske ukuse. Naši gosti imaju popust u restoranu Čajetinska dolina koji vrši i besplatnu dostavu. Popust za a la carte porudžbinu je 10%, a za pansionsku ishranu 5%.

Vile su okružene predivnom prirodom koja je idealna za šetnju, a u blizini se nalazi i wellness centar koji nudi razne sadržaje za uživanje i opuštanje.

Svi naši gosti koji tek treba da nauče da se skijaju imaju 20% popusta u ski školi La Scuola Di Schi, jedinoj zvaničnoj ski školi koja poseduje pored svih dozvola i ekskluzivan ugovor sa JP Skijališta Srbije o korišćenju prioritetnog ulaza na žičare. Pored pogodnosti za školu gosti imaju i popust od 50% na iznajmljivanje ski opreme i 10% na servis ski opreme.

 

Zima 2015/2016 Apartmani Marko & Milica Kopaonik